Verstappen går efter 29 point

I den kommende weekend, vil det maksimalt være muligt at få 29 point. Og det er netop det som Red Bull kører Max Verstappen vil gå efter, som en del af jagten på at vinde sit første Formel 1 mesterskab.

Max Verstappen jubler over sejren. Emilia Romagnas GP 2021. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/7 2021 klokken 07:07

Red Bull kommer til Silverstone som storfavoritter, efter at de har sikres sig sejr i de seneste 5 løb, hvoraf de 4 er gået til den førende i kampen om 2021 verdensmesterskabet Max Verstappen.

Men Red Bull ved også godt, at de ikke bare kan sætte den på cruse control resten af sæsonen, selvom det ser ud til at de har sikret sig et ganske fint hul ned til Mercedes.

"Vi har behov for at få konstante opdateringer," fortalte Max Verstappen Sky Sport i et interview op til løbet på Silverstone.

Det bakker Red Bull design guro, Adrian Newy op om, ved at bekræfte at de ikke stopper udviklingen, som det ser ud nu.

Ud over at jagte endnu en Grand Prix sejr, vil der i denne weekend også være point til top 3 i det første sprintløb for Formel 1.

Vinderen af sprintløbet får 3 point, hvilket sammensat med de 25 for sejren i Grand Prix'et plus 1 point for hurtigste omgang, maksimalt kan udløse 29 point.

Det er netop det, som Max Verstappen har sat næsen op efter, for at sikre sig så stort et forspring som muligt i VM kampen.

Mercedes har også udtalt, at de trods tidligere udmeldinger om, at de har stoppet udviklingen af deres nuværende racer, vil komme med flere opdateringer, hvoraf de første større opdateringer vil komme på Silverstone, da de ikke bare vil opgive at vinde titlerne igen i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lundgaard: Nyt løbsformat en fordel for mig Aston Martin med store forventninger »