Tsunoda til kammeratlig samtale hos Red Bull

Unge Yoki Tsunoda fik på puklen efter han i sin iver for ikke at komme i vejen for Perez og Verstappen i Mexico, kørte af banen og ødelagde deres sidste forsøg på at opnå pole. Nu indrømmer at han lige var en tur forbi Red Bull efterfølgende.

Tsunoda . Copyright AlphaTaui

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/11 2021 klokken 14:11

Mange mener, at Red Bull decideret var glade for at Yoki Tsunoda fik ødelagt de to Red Bull køreres hurtigste omgange, da han røg af banen under sidste weekends Formel 1 Grand Prix i Mexico, men sådan forholdt det sig ikke helt om lørdagen.

Kort efter kvalifikationen blev Tsunoda bedt om at møde op til en "lille" samtale med Helmut Marko, hos Red Bull.

Ifølge Tsunoda selv, havde de en god samtale, og at man efterfølgende blev enige om, at han ikke kunne holdes ansvarlig for at de ikke sikrede sig pole.

"Vi har talt en del om hændelsen i Q3," udtaler Tsunoda. "Men vi er kommet frem til, at jeg ikke kunne gøre meget mere end det jeg gjorde."

"Men vi blev også enige om, at vi skal have forbedret vores radiokommunikation, så det ikke sker igen," tilføjede den unge japaner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny motor - og straf - til Hamilton Brasiliens GP - Kvalifikationen LIVE: Hamilton på »