Stella forventer stærk Ferrari i 2023

McLarens nyudnævnte holdchef, Andrea Stella, forventer at Ferrari og Charles Leclerc, vil få en meget stærk start på 2023 sæsonen, efter de angiveligt har fået løst deres motorproblemer.

Monza vinge . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/1 2023 klokken 09:01

Ferrari kommer til start i den nye sæson, med en ny holdchef, efter Mattia Binotto, stærkt presset, valgte at forlade holdet, efter 2022 sæsonen, hvilket satte en stor rokade i gang blandt holdchefer.

Fredric Vasseur landede jobbet hos Ferrari, og aver således alt forarbejdet Binotto har lavet, på godt og ondt.

Det absolut positive for Vasseur er, at Ferrari angiveligt har løst deres holdbarhedsproblem for deres motorer, hvilket betyder at de i den nye sæson, kan skrue mere op, hvilket skulle give dem omkring 30 HK ekstra.

Ifølge den nye McLaren chef, Andrea Stella, betyder det, at Ferrari for alvor vil melde sig ind i titelkampen, som forventer igen vil blive mellem Red Bull, Ferrari og Mercedes.

Mercedes har han også store forventninger til, efter de sluttede 2022 sæsonen stærkt, samtidig med at de kommer meget sultne til start, efter den skuffende 2022 sæson.

Dog er Stella også opmærksom på, at Mercedes var tvunget til at blive ved med at udvikle på deres bil, helt til sidste løb, mens Ferrari og Red Bull, relativt tideligt, valgte at skifte fokus til 2023 bilen.

Om lidt over en måned, vil 2023 racerne for første gang finde vej ud på asfalten, hvilket vil give os de første indikationer over hvordan vi kan forvente 2023 sæsonen bliver.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vandpumpen drillede Alpine Magnussen i top 3 »