Reaktioner fra kørerne, omkring Red Bull

Der er ikke ligefrem enighed blandt kørerne, når de bliver spurgt ind til hvad deres holdning er til den nye Red Bull sag. Den går lige fra diskvalifikation til nå ja, vi skal være innovative.

McLaren pre-season 2024 test . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/10 2024 klokken 09:10

Lewis Hamilton melder rent ud, at han ikke har det store problem i, at Red Bull har haft en mulighed for at foretage justeringer på bunden, også når det ikke var tilladt.

"Red Bull har altid været meget innovative og som jeg ser det, er det en meget stor del af vores sport," udtaler Hamilton til Autosport, efter det kom frem, at det var Red Bull der havde muligheden for at lave ulovlige justeringer.

"Vi skal vel heller ikke dømme nogen, der ikke er taget i at gøre noget forkert, blot fordi de havde muligheden for det," sluttede han meget roligt.

Oscar Piastri er derimod helt i den anden ende af skalaen.

"Der er ingen tvivl om, at Formel 1 skal være innovative, men i det her tilfælde, er der ingen tvivl om at de har brudt reglerne, velvidende at de har gjort det, hvilet bør blive straffet," kom det fra ham i Austin paddocken.

Der er ikke meldinger fra FIA der tyder på, at Red Bull vil blive straffet, blot at man vil plombere enheden der kan justere gulvet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull havde den ulovlige mekanisme USA’s GP: Optakt »