Miamis GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet tager i den kommende weekend, deres første tur til Miami i USA, for at afvikle det første af to løb i USA. Og vejrudsigten varsler mulighed for regn.

Miami . Copyright Miami GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/5 2022 klokken 12:05

En ny bane på Formel 1 kalenderen, ser i den kommende weekend dagens lys, når Formel 1 karavanen indtager Miami, USA.

Miami, der nok er kendt af mange for sol og strand, vil byde feltet velkommen til strandbyen, med høj sol, men så ser det også ud til at skifte over til en mere våd affære.

Fredag Himmelen vil være mest af alt, blå, med mulighed for et par skyer til at skygge for den varmende som. Temperaturene varsles til omkring 29 grader, og en jævn vind.

Lørdag Her vil vi se et større vejrskifte. Temperaturene skulle stige til 32 grader, vinden tiltager en del. Der vil komme en del skyer på himmelen og chancen for regn øges til omkring 50 %.

Søndag Løbsdagen byder på endnu et vejrskifte. Temperaturen falder til omkring 28 grader. Vinden forbliver dog kraftig, mens skyerne og dermed også chancen for regn, skulle være helt blæst væk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Emilia Romagnas GP: Vejrudsigten Spaniens GP: Vejrudsigten »