Krise hos Alpine

Til trods for et super resultat i Holland, hvor Pierre Gasly sikrede Alpine en flot 3. plads, ligner Alpine Formel 1 holdet, et hold i dyb krise på den Italienske Monza-bane. Energien ser ud til at være væk.

Esteban Ocon. Belgiens GP 2023 . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2023 klokken 09:09

Renault ledelsen var udfordret med at se retningen og vente på resultaterne, som Otmar Szafnauer og hans hold skulle komme med, hvorfor man, noget overraskende fyrede ham op til Belgiens Formel 1 Grand Prix, lige inden Formel 1 feltets sommerferie.

Alpine kom stærkt tilbage til Formel 1, efter Formel 1 sommerferien, hvor begge biler og kørere var konkurrencedygtige og Pierre Gasly kom på podiet, som nummer 3, i det lettere kaotiske løb.

Den store styrke holdet viste i Holland, hvor energien var i top og motivationen til at holde dampen oppe og vise, at Alpine er et hold, som vi kan forvente meget fra i fremtiden, ser ud til at være totalt forsvundet i denne weekend.

Holdets to kørere er ikke der hvor de burde være, samtidig med at mekanikere og øvrigt personel, går rundt og ser modløse ud.

Når der trænes i pitstop, foregår det hurtigt, men ikke med den normale passion for at gøre det perfekt, hver gang.

Spørgsmålet er, om den manglende gejst skyldes en meddelelse om holdets fremtid, fra den øverste Renault-ledelse, eller om de bare mangler Szafnauer til at lede dem.

Hvis Renault ikke skal tabe hele det store dyre projekt på gulvet, er det sikkert, at de skal se at finde en permanent løsning, som erstatning for Szafnauer , frem for den midlertidige ledelse der er sat ind nu.

Det bliver spændende at følge holdet i den resterende del af sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz slipper for straf Vesti snydt igen »