Haas i store problemer

HAAS har tabt søgsmålet fra Uralkali vedrørende manglende tilbagebetaling af det sponsorat de modtog, for at have Nikita Mazepin kørende på holdet, men som blev smidt af holdet, da Rusland invaderede Ukrine.

Saudi-Arabiens Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/8 2024 klokken 11:08

Den russiske racerkører Nikita Mazepin, betalte godt for at få lov til at kører Formel 1 for HAAS Formel 1 holdet, med midler fra hans fars gødningsfirma Uralkali.

Men det var ikke fordi han leverede varen, så da Rusland invaderede Ukraine, så Gene Haas sit snit til at smide Mazepin på porten, men han følte ikke behov for at betale Uralkali det sponsorat tilbage, som de havde lagt for at få Mazepin i bilen.

Lige siden den gang, har der kørt en sag, anlagt af Uralkali, som HAAS nu har tabt.

Det medførte at de hollandske myndigheder blev nødsaget til at beslaglægge alt materiel fra HAAS Formel 1 holdet, i den hollandske pit, hvilket betød, at da alle de andre hold pakkede sammen og kørte mod Monza, stod HAAS holdet tilbage, uden tilladelse til at forlade banen.

Det forventes at HAAS vil betale en del af deres gæld til det russiske firma, i løbet af mandagen, hvorefter de så skulle kunne kører turen mod Monza.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hollands GP: Kvalifikation. Norris på pole BMF1.dk's Power Rating: Hollands GP »