HAAS advarer deres kører

Op til det kommende løb i Baku's snævre gader, har Gunther Steiner udtrykt et stærkt ønske til holdets to kører, om ikke at lave skader på deres bil. Holdet har simpelthen ikke råd til flere uheld.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/6 2022 klokken 09:06

HAAS er et af de hold, der ikke er udfordret af budgetloftet, da de i forvejen bruger væsentligt mindre end de tilladte 140 millioner $.

Men det betyder ikke, at de bare kan øge deres budget i takt med at der bliver smadret materiel på banen.

Derfor har Gunther Steiner, forud for det kommende løb i Baku, indskærpet overfor Kevin Magnussen og Mick Schumacher, at de for alt i verdenen, skal undgå at kører galt.

Uden at sætte navn på, er det tydeligt at bemærkningen primært er rettet mod Mick Schumacher, der formåede at rive sin HAAS Formel 1 racer, midt over, som følge af en direkte kørerfejl, i Monaco.

Det er dog ikke kun økonomi, Steiner er bekymret over, men også det faktum, at Formel 1 feltet, tager direkte fra Aserbajdsjans til Canada, hvilket i sig selv er en logistik udfordring.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams overtræder budgetreglerne Aserbajdsjans GP: løbsoptakt »