Drive to Survive 6

Formels 1’s uhyre populære serie Drive to Survive vender tilbage på Netflix kort tid før den kommende Formel 1-sæson starter om en måneds tid.

Lewis Hamilton passerer Kevin Magnussen. Las Vegas 2023 . Copyright Mercedes AMG / LAT Images

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 24/1 2024 klokken 21:01

Formel 1 holder vinterpause, og der går ikke lang tid, før fansene skal se motorsportens kongeklasse rejse jorden rundt og duellere på alverdens racerbaner. Men først skal fansene nyde det bedste fra 2023-sæsonen hjemme fra sofaen.

Traditionen tro har Formel 1 annonceret, at der kommer en helt ny sæson af Drive to Survive i februar, kort inden sæsonstarten skydes igang i Bahrain.

Drive to Survive sæson 6 er lige på trapperne, og sjovt nok har Drive to Survive sæson 6 premiere den sidste dag af årets vintertest, der også køres i Bahrain.

21-23 februar løber vintertesten af stablen i Bahrain, og så er der dømt hygge på sofaen tre dage i træk til den dejlige lyd af skrigende motorer.

Fredag aften kan bagefter bruges på Netflix, ved at skrue tiden tilbage til 2023-sæsonen, og komme med helt ind bag kulissen hos alle holdene.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Madrid på 2026-kalenderen Leclerc forlænger med Ferrari »