Brown tror Norris bliver

McLaren har fået stor glæde af deres unge stjernefrø Lando Norris, men de gode resultater giver ikke søvnløse nætter for teamchefen.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 30/12 2022 klokken 19:12

Lando Norris har haft en kometkarriere til trods for sin unge alder. Den humoristiske englænder er et af Formel 1-sportens største talenter, og han har haft god vind i sejlene, siden han satte sig bag rattet som helt lille knægt.

Den unge brite har klaret sig fantastisk i karrieren. Det har dog ikke været en hel dans på roser. Norris kommer fra en velhavende familie, og har derfor ikke kæmpet for økonomien, men han overbeviste kritikerne og lod resultaterne snakke.

De adskillige sejre udenfor F1 skabte opmærksomhed helt op i motorsportens kongeklasse, hvilket også blev startskuddet til F1-karrieren.

Enkelte kørere klarer sig ikke så flot, når de endelig når toppen, men Lando har ikke sænket farten i Formel 1, tværtimod. Lando har slået sit navn fast i sporten, og er en af sportens hotteste navne lige nu.

Tidligere på året underskrev englænderen en ny kontrakt med McLaren, der løber til slutningen af 2025. Alligevel bliver Norris allerede rygtet til diverse storhold, hvilket ikke er uden grund. Der er helt klart interesse for den unge Norris.

Det er dog ikke noget, der bekymrer teamchefen, Zak Brown, ifølge Motorsport.com.

Zak mener, at Norris og teamet er igang med en mission, at få en bil, der kan vinde. Og med en af feltets bedste biler, er det ikke længere interessant for Norris at skifte. Og derfor er Zak heller ikke bekymret - på den korte bane ihvertfald.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner: Ros til mere moden Magnussen Vandpumpen drillede Alpine »