Breaking: Vesti får en tur mere i W14

Mercedes har netop annonceret, at Danske Frederik Vesti får en længere test i Mercedes W14, når Formel 1 feltet kører deres Young Drivers Test i Abu Dhabi, efter årets sidste Grand Prix, samt FP1 i Abu Dhabi.

Frederik Vesti . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/11 2023 klokken 19:11

Mercedes meldte ud, efter Frederik Vestis FP1 i Mexico, at de var imponeret over det arbejde han havde udført og at de håbede på, at kunne give ham endnu en test.

det har de netop meldt ud, at de vil holde, når han, som minimum, får hele den første dag i W14 raceren, når der afvikles Young Drivers Test, tirsdagen efter sæsonafslutningen i Abu Dhabi.

Men ikke nok med det, så får han også FP1 i Abu Dhabi, hvilket er yderst vigtigt, og en meget stor tillidserklæring fra Mercedes.

Andrew Shovlin, der er Mercedes Trackside Engineering Director, udtaler i pressemeddelelsen, at Frederik Vesti gjorde det særdeles godt da han kørte FP1 i Mexico, hvor han kom med meget nyttig information til holdet, hvorfor vi ser meget frem til at se ham i bilen igen i Abu Dhabi.

Værd at bemærke er det, at Williams, der er meget tæt knyttet til Mercedes, endnu ikke har bekræftet deres andenkører Logan Sergeant for den kommende sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Las Vegas GP Ferrari vil have kompensation »