Brasiliens GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet rykker i den kommende weekend lidt længere sydpå, når de tager til São Paulo for at kører Brasiliens Formel 1 Grand Prix. Det gode vejr fra Mexico, ser ikke ud til at følge med.

Billeder fra Brasilien 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/11 2021 klokken 12:11

Når man tænker på Brasilien, er det ofte sommer, sol og strand der dukker op i tankerne, men for Formel 1 fans også vilde løb med store mængder regn.

Når Formel 1 feltet i den kommende weekend, indtager banen i São Paulo, der også bærer navnet Autódromo José Carlos Pace, ser det ud til at blive hverken det ene eller det andet.

Fredag Temperaturerne befinder sig i den kølige ende, med omkring 15-16 grader, mens der er en lille chance på 3% for regn til den 1. træning, mens det skulle blive lidt varmere, men også med en lidt større chance for regn, til fredagens kvalifikation.

Lørdag Den 2. træning ser ud til at blive kølig, med omkring 16 grader, og igen en lille chance for regn, mens sprintløbet senere samme dag, bliver afviklet under større risiko for regn og temperaturer på omkring 15 grader.

Søndag På dagen for selve hovedløbet, ser det ud til at alle lige skal udfordres lidt ekstra. Meteorologerne lover som og behagelige temperaturer på omkring 21 grader. Chancen for regn er nede på 3%.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP: Vejrudsigten Qatars GP: Vejrudsigten »