Ben Sulayem vender Formel 1 ryggen

FIA præsidenten Mohammed Ben Sulayem har angiveligt valgt Formel 1 fra og overladt al kontakt mellem Formel 1-holdene og FIA til Nikolas Tombazis. En officiel udmelding fra FIA ventes snarest.

Mohammed Ben Sulayem . Copyright FIA Formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/2 2023 klokken 14:02

Mohammed Ben Sulayem har over vinterpausen arbejdet hårdt på at tiltrække nye hold til Formel 1, samtidig med at han overfor de nuværende Formel 1 hold og Liberty media har understreget, at det er ham der er chefen for det hele.

Men presset fra Formel 1-holdene og Liberty media var ikke noget han havde set komme så markant.

I en mail, som Mohammed Ben Sulayem har sendt til alle holdene, fremgår det, at han ikke længere vil have den direkte kontakt, som han overlader til Nikolas Tombazis, der er chef for FIA's Formel-division.

I mailen lyder det:

"Det har hele tiden været mit mål at være en non-executiv præsident, som skulle lede via et hold af professionelle ledere, hvilket nu er tæt på at være en realitet."

"Derfor vil jeres daglige kontaktperson fremover, vedrørende Formel 1, være Nikolas (Tombazis, red.), og hans hold, mens jeg selv vil fokusere på de strategiske dele og ledelsen af mit hold!"

Om dette vil medvirke til at skabe ro omkring FIA-præsidenten og de mange sager der er om ham, vil tiden vise.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alfa Romeo præsenterer C43 MASCOT samarbejder med Alfa Romeo »