Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet rykker i den kommende weekend, en tur øst på til Aserbajdsjans, hvor der skal køres løb i hovedstaden Baku, der ligger ud til det Kaspiske Hav, hvilket kan påvirke vejret med pludselige skift.

Aserbajdsjans Grand Prix 2019, lørdag - Wolfgang Wilhelm . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2023 klokken 08:04

Den historiske by Baku, ud til Det Kaspiske Hav, ligger 28 meter under havoverfladen, hvilket ofte medfører helt specielle vindstød og et noget uforudsigeligt vejr.

I den kommende weekend, ser det hele dog ganske tilforladeligt ud, ifølge de lokale meteorologer.

Fredag Med en behagelig temperatur på 21 grader, rimelig vind, med kraftige vindstød, får Formel 1 feltet lidt udfordringer, allerede fra start. Kvalifikationen om eftermiddagen, ser ikke ud til at blive udfordret yderligere.

Lørdag Der er forventninger om, at solen får større indflydelse på vejret og at temperaturen vil stige til 24 grader, samtidig med at vinden aftager en anelse. Der er til gengæld en lille chance for at der kan falde lidt regn.

Søndag Løbsdagen vil få et nøk op yderligere på temperaturen, der ventes at ramme 25 grader. Vinden bliver nogenlunde som lørdag og chancen for regn, er der, men er igen meget lav.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: Vejrudsigten Miamis GP: Vejrudsigten »