Tragisk det der sker hos Williams

Williams tidligere tekniske direktør Rob Smedley, er bange for at den meget slemme situation fra sidste sæson, kan blive endnu værre i år. Han går så langt, at han kalder situationen tragisk.

Rob Smedley . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/1 2020 klokken 14:01

Williams, der er et af de ældste og mest vindende Formel 1 hold på gridden, har meldt ud, at de har store forhåbninger omkring 2020 sæsonen, som de håber på vil blive starten på en ny optur.

Men holdets tidligere tekniske direktør, Rob Smedley, er bange for, at de meget dårlige resultater fra 2019, kan blive endnu dårligere i 2020, til trods for, at det nærmest ikke kan blive ringere hvad angår resultater.

"Det er ikke nok med at kalde sig for "et hold af rigtige racere", mere," udtalte Smedley til Reuters.

"At være med i Formel 1, kræver utroligt meget og det kræver også en stærk økonomi, hvilket Williams ikke længere har," tilføjede han.

Holdets pressede økonomi, fik efter sidste sæson et nyt spark ned, da Unilever og det polske olieselskab PKN Orlen, forlod dem.

Men med Nicolas Latifi som ny mand på holdet, er der kommet nye sponsorer til og flere penge. Men også en ny mand, nærmest uden erfaring i en Formel 1 racer.

"Man kan håbe på at det bliver bedre for holdet, hvilket jeg kan tillade mig, nu hvor jeg ikke er en del af holdet mere."

"Det kunne man ikke tillade sig, da jeg var en del af holdet. Her skulle vi vide, ikke bare håbe," tilføjede han.

"Det er tragisk når man ser på holdet som en fan. Jeg er så gammel, at jeg kan huske dengang de var blandt de bedste, hvilket jeg ville ønske at se dem blandt igen, men jeg er bange for at det bliver værre endnu," sluttede han.

Efter Williams fyrede Smedley, har der været beskyldninger ude om, at han bar en stor del af årsagen for deres nedtur, hvilket Smedley slet ikke kommentere på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klap i Max Faresignaler: Bliver F1 langsommere end F2? »