Williams vil udfordre HAAS

Williams har fundet grunden til en del af deres udfordringer fra 2019, og føler sig nu klar til at udfordre de øvrige midterhold, herunder HAAS og Kevin Magnussen.

Italiens Grand Prix 2019 . Copyright Monzanet.it

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/1 2020 klokken 13:01

Williams 2019 raceren, var grundliggende forkert opbygget, hvilket betød, at holdet, trods mange opdateringer han over sæsonen, aldrig kom rigtigt i mål.

Selvom man nu siges at have fundet frem til kernen til problemerne, vil deres 2020 racer, være en evolution af deres 2019 racer, frem for at det bliver en helt ny.

"Vi grundlagde en specifik strategi i 2018, som skulle forme vores udvikling over de næste år," udtalte George Russell forleden til Auto Motor und Sport.

"Til trods for de åbenlyse fejl, holder vi fast i denne udvikling, som over det sidste halvår i 2019, begyndte at vise lovende resultater."

"Vi tror på, at vi har en langt bedre bil fra starten af sæsonen i år og at vi med lidt held, vil kunne udfordre hold som HAAS og Racing Point," tilføjede han.

Russell, der får ny makker i år, når Nicholas Latifi overtager sædet fra Robert Kubica, erkender dog, at Williams nok fortsat vil være at finde i bunden, men håber at de har rykket sig mere end deres nærmeste konkurenter og at de derfor kan være med til at kæmpe lidt mere om placeringerne, end de gjorde i 2018 og 2019.

"Hvis de andre finder et sekund eller to, vil vi forblive hvor vi er!" sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Racing Point godt med Breaking: Verstappen forlænger med Red Bull »