Antonio Giovinazzi vil have Vettels sæde

Antonio Giovinazzi lægger ikke skjul på, at han gerne vil køre for Ferrari i 2021, såfremt Sebastian Vettel skulle forlade det italienske team. Spørgsmålet et bare, om han får mulighed for at bevise sine evner i denne sæson.

Alfa Romeo Racing portrætter 2020 . Copyright Alfa Romeo

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 19/3 2020 klokken 09:03

Det virker mere og mere usandsynligt, at Sebastian Vettel fortsætter med at køre for Ferrari til næste år, og derfor stiller flere kørere sig nu i kø for at få hans sæde.

En af dem er Antonio Giovinazzi, der som bekendt kører for Alfa Romeo: "Jeg er godt klar over, at 2020 bliver et vigtig år for mig. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg meget gerne vil køre for Ferrari", udtaler han til engelske 'Sky'.

Giovinazzi er med i Ferraris kørerpulje, og han har også tidligere været både reserve- og simulatorkører for Scuderia Ferrari. Dermed burde han – teoretisk – være en af de kørere med de bedst mulige kort på hånden, hvis en af Ferraris faste kørere skulle forlade holdet.

"Det er en god ting at være en af de mulige kandidater. Nu er det min opgave at køre gode resultater i hus og gribe chancen,“ siger italieneren.

Men i øjeblikket har Giovinazzi ikke så mange muligheder for at bevise noget som helst: Coronavirussen har lagt Formel 1 ned på ubestemt tid. Giovinazzi sidder derhjemme, hvor han holder sig selv i form.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Formel 1 tager en tidlig sommerferie Mercedes trækker sig fra protesten mod FIA og Ferr »