Vowles udelukker ikke kørerskift i år

Williams-chefen, James Vowles, har altid været Logan Sargeants faste støtte, men i et nyligt interview med F1.com er Vowles mindre sikker på hvor længe Williams kan leve med bundplaceringerne.

Spaniens GP . Copyright Williams F1 Team

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 7/7 2024 klokken 15:07

James Vowles kom til Williams i starten af 2023, efter at have været teknisk chef hos Mercedes under deres stærkeste år med 7 VM titler.

I 2023 var fokus mest at få løftet teams organisation til at kunne levere hurtige biler til kørerne Alex Albon og Logan Sargeant.

I år har det især været Alex Albon som har stået for at levere top 10 kvalfikations-resultater, og solide placeringer i løbene. I den anden Williams racer har Sargeant ofte været blandt de tre sidste kørere.

James Wovles og Logan Sargeant inden Østrigs Grand PrixJames Wovles og Logan Sargeant inden Østrigs Grand Prix
Copyright Williams F1


Op til Spaniens Grand Prix, udtalte Wovles direkte at de arbejdede på at skrive kontrakt med Carlos Sainz Jr. som ikke fortsætter hos Ferrari i 2025. Hvis dette faldt på plads, ville Sargeant være fyret, da Albon allerede er forlænget.

For nylig udtalte Wovles tilmed at det ikke længere kan tilskrives materiellet at Sargeant ikke leverer resultater. Og Wolves siger også direkte: "Der kommer et tidspunkt hvor vi trækker en streg i sandet og på dét tidspunkt tager vi en beslutning for 2025 og måske for noget allerede i år."


OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren stærk, fordi Seidl er væk? Englands GP: Løbsresumé - Sejr til Lewis Hamilton »