Verstappen med ny supermotor

Med en ny motor i bilen, vil Honda angiveligt skrue helt op for alt hvad de har at komme med, hvilket kan give Verstappen en super-motor til de sidste to løb i kampen om VM 2021.

Vintertest 1 - Red Bull . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/11 2021 klokken 08:11

Det forlyder at Honda har meddelt Red Bull, at den nuværende motor i Verstappens bil, skal skiftes for at undgå nedbrud, da den har nået sit maksimale kilometerantal.

Med en ny motor til to løb, kan Honda således skrue op for alt hvad de har at komme med, hvilket ultimativt kan give dem et super stærk motor, til at hjælpe dem til at sikre sig det individuelle verdensmesterskab til Max Verstappen og forhåbentlig også holdet.

Honda har ellers tidligere meldt ud, at de ikke har samme mulighed for at skrue yderligere op for deres motorer, som Mercedes angiveligt har, på bekostning af holdbarheden, da deres motorer er bygget til at holde nogenlunde samme performance gennem hele deres livscyklus.

Red Bull har ikke meldt noget officielt ud endnu, hvilket man ikke forventer at de vil gøre før lørdag formiddag, hvilket betyder at man kører de 3 træninger med den eksisterende motor, men så kommer med den friske ICE til kvalifikationen og løbet.

Som hos Mercedes, ventes det kun at være ICE enheden der skiftes, hvilket betyder at det "kun" vil udløse en 5 placerings straf.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er VW’s Formel 1-planer i fare? Verstappen kan - Hamilton kan ikke »