Ungarns GP: Vejrudsigten

Den lille bane i Ungarn, der er placeret i en dal, byder ofte på meget varme løb og sjældent på store mængder nedbør. Sidste år var der dog regn og det er der meget der tyder på at der kommer igen i år. .

Alex Albon under lørdagens træning. Ungarns GP 2022 . Copyright Pirelli Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/7 2023 klokken 00:07

Det er ikke voldsomt mange weekender med Formel 1 på Hungaroring, over de seneste mange år, der har været krydret med lidt regn, men i år ser det ud til at være tilfældet.

Mens voldsom varme og tørke, hærger Sydeuropa, vil regn ryste posen lidt i Ungarn.

Fredag Temperaturen om fredagen bliver varme 28 grader, mens det kun er formiddagen, der forventes at holde tør, mens der med meget stor sandsynlighed falder regn om eftermiddagen, til dagens anden træning.

Lørdag Fredagens regn får temperaturen ned til 27 grader, mens lørdagen vil blive præget af skyer. der kan indeholde regn, om formiddagen, mens kvalifikationen med stor sandsynlighed bliver udfordret med en del regn.

Søndag Efter at Formel 1 feltet har brugt et par dage på at øve sig med at kører i regnvejr, ser søndagen ud til at blive tør. Temperaturen rykker tilbage på 28 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Vejrudsigten Belgiens GP: Vejrudsigten »