Rygte: Schumacher til Aston Martin

Mens HAAS er ved at miste tålmodigheden med den unge Mick Schumacher, er Sebastian Vettel ved at miste tålmodigheden med Aston Martin, hvilket kan sende tyskeren med det berømte efternavn til Stroll-holdet.

Monaco GP fredag . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2022 klokken 15:06

HAAS Formel 1 holdet, fik noget af en opvågning, da Kevin Magnussen, direkte fra solsengen, kom ind og satte sidste års helt, Mick Schumacher, grundigt på plads.

Samtidig har presset fra Magnussen fået Schumacher til at lave mange fejl, senest i Monaco, som har kostet holdet en del penge, ud af et i forvejen stramt budget.

Schumachers kontrakt med HAAS udløber efter denne sæson, og der er meget der tyder på, at han ikke kommer til at få den forlænget, uanset Ferrari støtten eller ej.

Hos Aston Martin er det ikke ledelsen der har problmer med kørerne, selvom de burde have det med Lance Stroll, der slet ikke har formået at vise noget som helst i år. Derimod er det Sebastian Vettel, der er ved at være træt af måden holdet fungerer på.

Vettels kontrakt med Aston Martin udløber også efter denne sæson, og det forventes ikke at han vil forlænge den, som det ser ud nu.

Faktisk forlyder det, at Vettel hellere vil forlade Formel 1 helt, end at tage endnu en sæson med Aston Martin.

Det har så fået spekulationer i gang omkring, at Mick Schumacher kunne rykke over til Aston Martin.

Dels fordi han, trods alt, har et meget stærkt navn med sig, men også fordi, at han vil få Lance Stroll til at se bedre ud, da man ikke forventer at han er hurtigere end holdejerens søn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez forlænger med Red Bull Marko advarer Red Bull »