Ricciardo skal ingen steder

Daniel Ricciardo har haft en turbulent Formel 1-karriere de senere sæsoner, og lignede en mand med det ene ben ude af sporten. Nu maner han rygterne til jorden.

Fredag Daniel Ricciardo Bahrain . Copyright McLaren Media - Motorsport Images / Steven Tee

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 14/7 2022 klokken 13:07

Daniel Ricciardo har længe været en stor stjerne i Formel 1, men siden han trådte i den orange-køredragt, så er der blevet langt mellem snapsene for australieren.

Det har heller ikke hjulpet, at raceren ikke passer til Ricciardos kørestil. For der er ingen i feltet, der tvivler på den tidligere vinder af Monacos-GP’s talent.

Lando Norris har brilleret i den orange McLaren-racer, hvilket har fået den tidligere Red Bull-kører til at stå i skyggen overfor teamkammeraten. Det er blevet til enkelte pragtpræstationer fra Ricciardo, heriblandt sejren for McLaren i Italien i 2021.

Sidenhen har det været noget af en rutsjebanetur for Ricciardo, og McLaren var også ude i medierne og sige, at australieren ikke levede op til teamets forventninger. Medierne har også været efter Ricciardo den senere tid, og senest er rygterne begyndt at svirre om, at australieren var på vej ud af sin McLaren-kontrakt. Samtidig skulle det blive et farvel og tak til Formel 1-sporten generelt.

McLaren i MiamiMcLaren i Miami
Copyright McLaren Media - Sam Bloxham


Nu har Daniel Ricciardo selv været på banen og skyde alle rygterne til jorden på sin Twitter-profil. Han skal nemlig ingen steder.

Ricciardo har ikke nogen intentioner om at forlade hverken McLaren eller Formel 1 generelt. Han skriver ydermere, at det ikke altid har været let, men hvem ønsker det?

“Der har været mange rygter omkring min fremtid i Formel 1, men jeg vil genre have, at I hører det fra mig”, starter Daniel Ricciardo ud i sit Tweet.

“Jeg er forpligtet til McLaren indtil udgangen af næste år og er ikke på vej væk fra sporten”.

“Forstår, at det ikke altid har været let, men hvem vil have det nemt?”.

“Jeg arbejder røven ud af bukserne med teamet for at skabe forbedringer og få bilen optimal og tilbage i front, hvor den hører til”.

“Jeg ønsker det stadig mere end nogensinde. Vi ses i Le Castellet”, slutter Daniel Ricciardo.


OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marko sætter pres på Tsunoda Ferraris nye bagvinge gør forskellen »