Presset på Bottas øges

Bottas falder mere og mere igennem, når man sammenligner ham med Hamilton. Tidligere år, har den finske Formel 1 kører, altid formået at sætte briten under pres i starten af sæsonen, men i år er det meget anderledes.

Valtteri Bottas . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2021 klokken 13:06

I takt med at Lewis Hamilton fortsætter med at vise, at Mercedes raceren ikke er så ringe som tidligere hentydet, falder Bottas længere og længere tilbage i feltet.

Han kæmper med bilen og oplever problemer, som Lewis Hamilton ser ud til at være i stand til at kører udenom.

Meget tyder på at 2021 bliver hans sidste sæson hos Mercedes og dermed måske også hans sidste i Formel 1.

Alt peger på, at George Russell vil overtage hans sæde i 2022, for at blive kollega med Lewis Hamilton, der har meldt ud at han er klar til at gå ned i løn, mod at få optioner i holdet i stedet.

Det åbner op for, at Valteri Bottas kan komme tilbage til Williams, der helt sikkert gerne så ham tilbage på deres hold, især hvis han har penge med, da han vil være en god mulighed for at kunne udvikle på bilen.

Men efter at have kørt for Mercedes i flere sæsonener, er der nok ikke megen lyst hos Bottas, til at komme tilbage til Williams og for alvor rode rundt i den forkerte ende af feltet.

Det er måske lige præcist det, der har udløst den voldsomme nedtur vi ser hos Bottas i år. At han ved at Formel 1 karrieren er slut, når denne sæson afsluttes i Abu Dhabi.

Lysten ser ud til at være forsvundet, sammen med troen på at han kan kører lige op med Hamilton.

Dette er begyndelsen på enden for Bottas' Formel 1 karriere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Capito overtager chefstolen hos Williams Steiner: Verstappen kan slå Hamilton »