Mekanikken kostede dyrt for Magnussen

Kevin Magnussen kæmpede flot, men det kostede dyrt for danskeren, at mekanikken drillede på den sidste flyvende omgange i Q1.

Miamis GP . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 30/6 2023 klokken 18:06

Kevin Magnussen har for vane at præstere flot, når det kommer til banen omringet af de flotte østrigske bjerge. Mindre heldigt gik det dog for danskeren, da han skulle køre begge sine forsøg under kvalifikationen tidligere i dag.

Magnussen havde ellers fin fart i raceren tidligere på dagen, da den tredje frie træning løb af stablen. Her blev det til en flot syvendeplads for danskeren.

Under kvalifikationen var forventningerne høje og danskeren lagde da også hårdt ud. Det blev dog ikke til mere end Q1 for danskeren. Og derfor var det også en ærgerlig Kevin Magnussen, der mødte pressen efter kvalifikationen.

Til Viasat udtaler Kevin Magnussen, at det første forsøg kostede dyrt for danskeren, da han blev blokeret af Verstappen. Det viste sig dog at være ligemeget, da Magnussen kørte for bredt og overskred track limits.

Så det var bare op på hesten igen og prøve igen. Det var dog ikke bedre for Kevin Magnussen, der herefter havde problemer med gearskiftet.

Kevin Magnussen skulle geare ned i sving tre, men bilen blev i fjerde gear. Det kostede dyrt for danskeren, da det koster meget fart og omgangstid.

Så det var en ærgerlig Magnussen, der kunne forlade sin Haas-racer. Der er dog håb for den anden kvalifikation i morgen og løbene, da det ikke er ovre, før racerne har set det ternede flag.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: Kvalifikation Østrigs GP: Sprint kvalifikation »