LEAN skal hjælpe HAAS op i feltet

HAAS Formel 1 holdet, er klart det hold der brugers færrest penge på deres hold, hvilket betyder at de skal være mere effektive end de store. Det ved deres tekniske chef, Simone Resta alt om.

Steiermarks Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/1 2022 klokken 15:01

Med en fortid på et hold, der er endnu mindre end HAAS, nemlig det gamle bundhold Minardi, ved Simone Resta hvordan det er at holde en Formel 1 bil kørende, med meget få midler.

"Jeg ser det som en fordel for mig, at jeg har en fortid hos Minardi, der om nogen, formåede at få en Formel 1 bil ud og kører, med meget få midler," udtaler Simone Resta.

"For at det skal lykkes, kræver det i høj grad, at alle laver meget mere end på de store hold og man sikre sig, ned ti mindste detalje, at alt bliver gjort så effektivt som muligt."

HAAS har formået, at udfordre holdene over dem, med langt større budgetter, hvilket de håber vil lykkes igen i den kommende sæson, hvor de har brugt alt deres udvikling gennem de seneste to sæsonen, på at udvikle den nye racer.

"Når man har få folk til at udføre arbejdet, gælder det om at holde det hele så simpelt som muligt og sikre, at man prioriterer rigtigt, på det der har betydning," kom det uddybende fra Resta.

Resta har stor tillid til, at HAAS vil have en mere konkurrencedygtig bil i år, spørgsmålet er så, om de også har kørerne til at gøre den konkurrencedygtig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sky forventer ikke at se Hamilton til start i Form Ferrari luger ud blandt sine juniorkørere »