Hamilton meget usikker på fremtiden

Lewis Hamilton, har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med Mercedes Formel 1 holdet, og der er ikke noget der tyder på at det vil ske, på denne side af sommerferien, hvis nogensinde. Det er ikke økonomi der stopper ham for at skrive under.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/7 2023 klokken 15:07

Det er ved at udvikle sig til en hel saga, omkring Lewis Hamilton og Mercedes mangel på at få blæk på kontrakten, mellem de to parter.

Oprindeligt skulle der være underskrevet en kontrakt, inden sæsonstarten, men Hamilton var ikke sikker på, at Mercedes var på rette vej og ville sikre sig netop det, inden han skrev under.

Senest forlød det, at kontrakten var på plads i Canada, hvor man meldte ud at underskriften kun var få dage væk.

Nu melder Toto Wolff ud, at de største dele, med løn og kontrakt længde, er på plads, men at der er nogle andre ting i kontrakten, som de skal have på plads, inden der kan komme en underskrift.

Samtidig understreger han, at der ikke vil blive ført en pen til papiret, hverken før eller under Englands Formel 1 Grand Prix, i den kommende weekend.

Det der skulle være den store udfordring, er Hamiltons manglende tiltro til, at Mercedes kan leverer en bil til ham, der kan give ham den 8. VM-titel, som vil gøre ham til den med flest mesterskaber, i historien.

Mercedes har, uden tvivl, forbedret sig markant i år, men der er stadig lang vej igen, inden de har en bil, der kan udfordre Red Bull, samtidig ser det ud til, at konkurrenterne bevæger sig hurtigere frem og sætter Mercedes tilbage til der hvor de var, inden de kom med deres kæmpe opgraderinger.

Det er nok også derfor, at Wolff allerede nu kan meddele, at kontrakten ikke vil blive underskrevet en af de nærmeste dage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Østrigs GP McLaren-raceren bliver chrom »