De Vries var aldrig ønsket af Red Bull

Nyck De Vries fik ikke mange chancer på det Red Bull ejede AlphaTauri hold, og det lader der til at der var en god grund til, da det ikke var et ønske fra Red Bull toppen, at han overhovedet fik sædet i første omgang.

Nyck de Vries . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/8 2023 klokken 15:08

I et interview med F1Nation, udtaler Red Bull chef, Christian Horner, at ansættelsen af Nyck De Vries på AlphaTauri holdet, var Dr. Helmut Marcos ide og at det ikke var en ide, som Horner selv bakkede op.

Men Marko har gennem tiden, formået at finde nogle meget stærke talenter, hvilket betød at Horner ikke ville modsætte sig aftalen med De Vries.

Det betød dog, at De Vries skulle vise at han var god, helt fra start, hvilket han ikke formåede.

Da Red Bull, helt efter planen, satte Daniel Ricciardo i AlphaTauri bilen til dæktesten på Silverstone, og satte tider der var markant hurtigere end det De Vries havde formået under løbsweekenden, få dage inden, var der ikke langt fra tanke til handling.

"Vi vidste at det ikke fungerede med Nyck, De Vries red., så vi kunne lige så godt hive plasteret af og få det overstået," udtalte Horner.

"Ved at foretage udskiftningen nu, vil Daniel, Ricciardo red., få en halv sæson til at komme ind i rytmen igen og lærer bilen godt at kende, inden han som forventet skal kører en fuld sæson på holdet i 2024," sluttede Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Binotto tæt på Alpine-aftale Piastri i uforudsete problemer »