Binotto tæt på Alpine-aftale

Det forlyder at Mattia Binotto skal hjælpe Alpine med at få holdet på ret køl igen, efter de som optakt til Belgiens Formel 1 Grand Prix, valgte at fyre Otmar Szafnauer, samtidig med at Pat Fry sagde sin stilling op.

Belgiens Grand Prix 2022 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/8 2023 klokken 14:08

Alpine fyrede Otmar Szafnauer fra ledelsen af deres Formel 1 hold i weekenden for det Belgiske Formel 1 Grand Prix, med en melding om at Alpines Sports direktør, Bruno Famin vil overtage posten som holdchef. Dog angiveligt ikke som en permanent løsning.

Op til sæsonstarten, valgte Ferrari at fyre Mattia Binotto, fra en tilsvarende stilling, hvilket fik den teknisk dygtige italiener til nærmest at gå under jorden.

Men nu forlyder det, at Binotto og Alpine er i tætte forhandlinger og at Binotto meget vel, allerede til Hollands Formel 1 Grand Prix, kan bære at finde i Alpine garagen.

Om han træder ind som chef fra dag 1, eller om han vil dele rollen med Famin et stykke tid, er der ikke nogen meldinger om.

Famin har fordelen i at være en del af Alpine familien i forvejen, hvilket vil kunne hjælpe Binotto til hurtigere at finde fodfeste.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez risikerer lønnedgang De Vries var aldrig ønsket af Red Bull »