Alfa Romeo skuffet over Giovinazzi

Efter Formel 1 løbet i Brasilien, blev det endeligt offentliggjort, at Antonio Giovinazzi ikke har et sæde hos Alfa Romeo efter denne sæson, det reagerede Italieneren ret skidt på, på de sociale medier.

Alfa Romeo . Copyright Alfa Romeo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/11 2021 klokken 10:11

"Det er forståeligt at han er skuffet," udtaler Alfa Romeo holdchef Frederic Vasseur i et interview ovenpå Giovinazzi's Tweet, hvor han meget åbenlyst melder ud, at hans store talent bliver overgået af penge.



"Formel 1 handler om talent, biler, risiko og fart," skriver italieneren, der beklager at Alfa Romeo har valgt pengene frem for talentet.

Det er Vasseur ikke helt enig, uden at han vil gå ind i debatten om de to køreres talent.

Netop Giovinazzis talent, har flere gange været oppe og vende, da han udelukkende selv er kommet i Formel 1 med stærk økonomisk støtte, tilmed fra Ferrari der inderligt har ønsket at få en Italiener til deres hold.

Giovinazzi udviklede sig dog positivt over årene, men ikke nok til at Ferrari ville tage ham over til sig selv, da der var et ledigt sæde efter Sebastian Vettel, hvilket i bund og grund var dødsstødet for Giovinazzi i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sir Frank Williams død Er VW’s Formel 1-planer i fare? »