Abu Dhabis GP: Vejrudsigten

Efter et koldt og meget dækudfordrende løb i ørkenbyen Las Vegas, rykker Formel 1 feltet i den kommende weekend til en anden ørkenby, i Abu Dhabi, der ikke har samme udfordringer med kolde nætter.

Abu Dhabis Grand Prix 2022. Haas racer . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/11 2023 klokken 14:11

Temperaturen kommer yderst sjældent, ned under 25 grader i Abu Dhabi, samtidig med at regn er en sjældenhed, hvilket også er en af grundene til at Yas Marina Circuit i Abu Dhabi, er den nye foretrukne testbane.

I den kommende weekend, vil Formel 1 afslutte 2013 sæsonen, der nok mest af alt vil blive husket for den suverænitet som Max Verstappen har udvist i sin Red Bull racer, der sikrede ham den 3. VM titel.

Kun Ferrari har formået at stjæle en sejr fra Red Bull, da de vandt i Singapore. 17 ud af de 21 løb, kørt til nu, er vundet af Max Verstappen, 3 sejre til Sergio Perez i den anden Red Bull og så en enkelt til Carlos Sainz Jr. i Ferrari.

Mercedes håber inderligt på, at de kan gennemføre miraklet på søndag, med en sejr der vil stoppe deres ørkenvandring og forhåbentlig sætte dem i retning mod noget stort i 2024.

Vejret tilsmiler Mercedes og banen har altid været god ved dem.

Her kan du se, hvordan vejret ser ud til at blive:

Dag Beskrivelse Forventet temperatur
Fredag En skyfri himmel venter kørerne, der vil hjælpe dem til en første træning med op til 28 grader, så de varme handsker kan blive taget af og erstattet med de tyndeste af slagsen. Eftermiddagen bliver en anelse koldere, men ikke under 25 grader. 25-28 grader
Lørdag Lidt skyer bevæger sig ind over banen, dog uden varsel om regn. Temperaturerne falder derfor en anelse, uden det på nogen måde bliver dramatisk, samtidig med at vinden holder sig rolig 23-27 grader
Søndag Skyerne forbliver omkring banen, men temperaturerne stiger en anelse, her på selve løbsdagen. Vinden tiltager en anelse 23-28 grader


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Las Vegas GP: Vejrudsigten Bahrains GP: Vejrudsigten »