Breaking: Verstappen forlænger med Red Bull

Der har været spekuleret meget i Max Verstappens fremtid. Han har længe været på tale som afløser for Bottas eller Hamilton hos Mercedes, men nu er rygterne om et muligt skifte lagt i graven.

Italiens Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 7/1 2020 klokken 12:01

Red Bull har sikret sig Max Verstappens underskrift på en kontrakt, der løber indtil udgangen af 2023. Dermed stopper spekulationerne om et af de hottest handlede navne i Formel 1.

“Jeg er meget glad for at forlænge mit partnerskab med teamet,” udtaler Verstappen. “Red Bull har troet på mig og gav mig muligheden for at begynde i Formel 1, hvuilket jeg altid vil være meget taknemmelig for."

“Honda er kommet med, og de fremskridt, vi har gjort i de sidste 12 måneder er med til at motivere mig endnu mere og giver mig større tro på, at vi kan vinde sammen. Jeg respekterer den måde, som Red Bull og Honda samarbejder på, og alle gør deres bedste for at opnå succes. Jeg ønsker at vinde sammen med Red Bull, og vores mål er at kæmpe sammen om at vinde verdensmesterskabet.”

Dermed er en af de helt store brikker faldet på plads for sæderne i 2021, når det nye regulativ træder i kraft.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams vil udfordre HAAS Kvindelig kører får større rolle hos Williams »