Sommertestdag 2. Mercedes toppede

Sommerens sidste test er blevet kørt, og det var med den unge Mercedes reservekører George Russell som den hurtigste. Räikkönen var eneste Grand Prix kører der deltog.

Mercedes' juniorkører George Russell tester Halo . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/8 2018 klokken 08:08

Efter en første dag, hvor Antonio Giovinazzi var den hurtigste mand, i en Ferrari, viste den unge Mercedes-testkører George Russell, at han godt kunne tøjle den svære Mercedes.

Han sluttede dog kun 74 tusindedele sekund hurtigere end Kimi Räikkönen, der var den mest aktive kører på banen, med 131 omgange.

Giovinazzi, der er testkører for både Ferrari og Sauber, var på banen igen, denne gang for Alfa Romeo Sauber, hvilket han slap ret godt fra, med en tid der var 6 tiendedele sekund hurtigere end det svenske Marcus Ericsson formåede at få ud af bilen, på første testdag.

Hos Force India, havde man valgt at sende GP3 vinderen fra sidste år, Nikita Mazepin ud i deres racer, hvilket gik relativt godt.
Der var dog en del problemer med bilen, hvilket blandt andet udløste det første røde flag, efter de havde et Brake by Wire problem.

Hos Williams havde de fået Robert Kubica i bilen, hvilket betød at der var mange polske fans på banen, for at se deres helt.

Kubica testede blandt andet, den nye 2019 frontvinge, hvilket ikke ligefrem hjalp på tiderne for den problematiske Williams racer.
Det betød at han endte næstsidst.

Langsommeste mand på banen var Lando Norris i McLaren, der meldte ud, at de havde nogle mindre problemer med deres bil, uden at de ville specificere hvad det var.

Nu skal holdene hjem på fabrikken og analysere deres resultater, inden de mandag lukker ned for sommeren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Blokering for Force India salg Bell forlader Renault »