Nyeste HAAS-rygter

På Kevin Magnussens fødselsdag forlyder det, at danskeren vil få forlænget sin kontrakt med HAAS F1 i yderligere 3 år. Samtidig siges det, at Grosjean er fortid på holdet.

Mexicos Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2020 klokken 16:10

Ifølge de nyeste rygter fra Formel 1 cirkusset skulle Kevin Magnussen have en kontrakt med HAAS-holdet for det kommende 3 år, hvilket vil være den længste kontrakt, han har haft i sin tid i Formel 1.

I den modsatte side af garagen er der ikke den samme glæde at spore, da det nu skulle være endeligt, at Romain Grosjean ikke længeere vil være en del af holdet.

Til trods for rygter om at Dmitry Mazepin ville købe HAAS-holdet, så junior Nikita Mazepin kunne komme til Formel 1, forlyder det nu, at det i stedet bliver holdets testkører, Callum Ilott, der vil få sædet i stedet for Grosjean.

Mazepin skulle dog være på vej til Formel 1 alligevel, men det som en direkte udskiftning af en anden russer, nemlig AlphaTauris Daniil Kvyat, der ikke ser ud til at få flere chancer for Red Bull.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull vil købe Honda Mercedes øger sit engagement i Formel 1 »