Mazepin vil købe HAAS

Det forlyder, at den russiske milliardær Dmitry Mazepin har givet et bud på HAAS Formel1 holdet, for på den måde at følge i sporet på Stroll og Latifi, ved at købe et hold for at få junior i Formel 1.

Nikita Mazepin . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/10 2020 klokken 12:10

HAAS Formel 1 holdet skrev fornyligt under på Concorde aftalen for de kommende 5 år, hvilket reelt betød at de bekræftede at de ville forblive en del af holdet.

Det det så også betyder er, at holdet har fået en større værdi, skulle Gene Haas vælge at sælge holdet.

Nu forlyder det, at det netop er det der er ved at ske, med Formel 2 kører Nikita Mazepin's far som byder på holdet.

Ifølge rygter i Italien fra beskrivelse, skulle der foreligge et konkret bud på Gene Haas' bord, som skulle være svært at afslå.

Dmitry Mazepin, som er Nikitas far, bød også på Force India holdet, da det blev sat til salg, som følge af den betalingsstandsning de var havnet i, men blev som bekendt vraget til fordel for Stroll.

Nikita Mazepin er på nuværende tidspunkt, nummer 6 i Formel 2 klassen, hvilket er nok til at udløse det Super Licens, som det kræves at have, for at få lov til at kører Formel 1.

Ifølge rygterne, er det endnu flere dårlige nyheder for Perez, som man ikke forventer vil være i spil til det sidste sæde hos HAAS, skulle det lykkes for russeren at købe holdet. Om det er godt nyt for Magnussen, er der ingen meldinger om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny kontrakt til Hamilton trækker ud Kæmpe breaking: Honda stopper! »