Magnussen møder Wozniacki

Kevin Magnussen mødte Caroline Wozniacki i en tenniskamp, på hendes hjemmebane i Monaco. En lidt ulige kamp, men det hele var måske heller ikke så meget for at spille tennis, blot for at promovere den danske energidrik STATE.

Kevin og Caroline . Copyright STATE

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2018 klokken 16:08

Kevin Magnussen er blevet ny frontfigur for den danske energidrik STATE, der allerede har Caroline Wozniacki og Christian Eriksen i folden.

STATE har indgået en femårig aftale Kevin Magnussen, hvilket betyder at han vil blive en stor del af den markedsføring vi vil se fremover, fra STATE sammen med Caroline Wozniacki og Christian Eriksen. Dermed er de tre største danske sportsnavne nu samlet om den nye danske energidrik.

”Med Kevin Magnussen på holdet tager vi et vigtigt skridt i retning af at vise, at STATE kan benyttes af alle typer atleter og et bredere segment af forbrugere. Kevin er blandt de bedste i verden indenfor sit felt, og vi har nu de tre største sportsstjerner i Danmark. Det er naturligvis en stor blåstempling af vores produkt, og noget der burde være umuligt for en virksomhed af vores størrelse”, udtaler stifter og direktør i STATE, Jon Andersen.

Kevin Magnussen møder Caroline WozniackiKevin Magnussen møder Caroline Wozniacki
Copyright STATE


Kevin Magnussen har i år for alvor slået sit navn fast i Formel 1. Efter nogle turbulente sæsoner hos McLaren og Renault, ser han ud til at have fundet roen og det rigtige hold hos HAAS.

”Som racerkører er det korte øjeblikke, der afgør succes eller fiasko. Derfor er jeg nødt til altid at være 100 procent på toppen både mentalt og fysisk,” udtaler Kevin Magnussen i pressemeddelelsen fra STATE.

”For mig er STATE et vildt interessant produkt, der i modsætning til almindelige energidrikke, kan give mig en langvarig og stabil energi. Det er blandt andet derfor, at jeg har valgt at indgå i et langvarigt samarbejde med Christian Eriksen, Caroline Wozniacki og STATE,” tilføjede han.

”Og så har jeg endda også fået min helt egen smagsvariant, der er blevet lanceret i juli måned!”

Kevin Magnussen møder Caroline WozniackiKevin Magnussen møder Caroline Wozniacki
Copyright STATE


Christian Eriksen, ser allerede frem til at arbejde sammen med Kevin Magnussen.

”Vi glæder os meget over at kunne byde Kevin Magnussen velkommen. Det er for mig en unik mulighed for at arbejde sammen med de bedste sportsstjerner i Danmark på tværs af sportsgrene og om et fedt produkt. Jeg glæder mig meget til det kommende samarbejde og til for alvor at vise Caroline og Kevin, hvad jeg kan på tennisbanen og bag rattet - naturligvis med en STATE ved min side,” kom det fra Christian Eriksen.

I første omgang, var det Kevin og Caroline der tørnede sammen på tennisbanen, hvor Caroline var en anelse ovenpå. Men vi ser frem til at se hvordan det går for de to andre, når de skal udfordre Kevin i en bil på en bane.

Kevin Magnussen møder Caroline WozniackiKevin Magnussen møder Caroline Wozniacki
Copyright STATE

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen blokerer for Sainz Endnu en McLaren chef forlader holdet »