Herbert langer ud efter Stroll

Sky F1 kommentator og tidligere Formel 1 kører, Johnny Herbert, opfordre holdejer Lawrence Stroll, til at tage en seriøs snak med sin søn, Lance Stroll, om hans fremtid på holdet.

Johnny Herbert . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2022 klokken 10:06

Aston Martin holdet, fik ikke den start på 2021 sæsonen, som de havde håbet på.

Største problem var at Sebastian Vettel ikke kom til start, efter han under årets sidste vintertest, fik raget en gang Corona til sig.

Efterfølgende blev det tydeligt, at den nye Aston Martin racer, ikke leverede som forventet, hvilket fik dem til at komme med en kæmpe opdatering op til løbet i Spanien.

Men værst af alt er, at holdets anden kører, Lance Stroll, absolut ikke har vist sig konkurrencedygtig i år, hvilket har fået flere og flere til at stille spørgsmålstegn ved, om han er berettiget til at have et sæde i Formel 1.

Senest er det Sky kommentator Johnny Herbert, der opfordre holdejer Lawrence Stroll, til at tage en seriøs snak med sin søn, for at sikre sig, at han har de rigtige kører på holdet.

Vettel viser igen og igen, at han har en langt bedre forståelse for bilen, når han lykkes med at sætte bilen op, så også Stroll kan performe bedre, men når det kommer til kørerens evner, falder Stroll igennem.

"Jeg mener det er tid til at Lawance skal gå hen til sin søn og fortælle ham, at han har givet ham chancen og at det ikke helt gå som de havde håbet på, og nu er det tid til at gøre hvad der er rigtigt for holdet," kom det fra Herbert under et interview op til Englands Grand Prix i den kommende weekend.

"Det er ikke nemt, men en samtale som han bør tage, for at gøre det bedste for holdet," sluttede han.

StrollStroll
Copyright Aston Martin

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner advarer Perez McLaren skruer ned for udviklingen »