Horner advarer Perez

Sergio Perez var ikke lang tid om at udnævne sig selv til titeludfordre, efter sejren i Monaco, men siden er alt bare gået galt for mexicaneren. Det får Horner til at advarer ham om, at en kontrakt kun er papir.

Aserbajdsjans Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2022 klokken 10:06

Siden Daniel Ricciardo overraskende forlod Red Bull, for at prøve lykken på et andet hold, hvor det ikke var Max Verstappen han skulle kæmpe mod, har Red Bull haft store problemer med at finde en passende holdkammerart til den unge hollænder.

Men da man, lidt overraskende, valgte at hyrer Sergio Perez. kort efter han var blevet fyret af Racing Point, op til 2021 sæsonen, fandt man en mand, der formåede at modstå presset, samtidig med at han var stabil og rimelig hurtig.

I år, hvor der er kommet nye biler, har Perez vist sig, ikke blot at være rimelig hurtig, men decideret hurtig, hvilket har fået ham til at melde sig klar til at udfordre Max Verstappen i kampen om årets verdensmesterskab.

Selvom han har måtte give Verstappen sin plads et par gange, hvor hen selv mente at han var mindst lige så hurtig.

Og der er ingen tvivl om, at Perez er blevet mere skarp, hvilket sejren i Monaco var med til at understrege.

Men i de efterfølgende løb, hvor han har været lidt uheldig, har han ikke vist den performance som holdchef Christian Horner forventer, hvilket har fået briten til at advarer mexicaneren.

"Cheko har helt åbenlyst sikret sig sædet, for de to kommende år, efter vi indgik en ny aftale," udtaler Horner i et interview op til Englands Grand Prix.

"Men, skulle han, af en eller anden årsag, begynde at falde igennem, er aftalen ikke mere fast end som så, og det ved han godt!"

"Det vi gør nu, er at vi prøver at hjælpe ham til at finde formen igen og sikre, at han føler sig så godt tilpas som muligt, hvilket vi altid gør for vores kørere. Vi er sikre på, at han kommer stærkt igen," sluttede Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Piquet bruger N-ordet om Hamilton Herbert langer ud efter Stroll »