HAAS optimistisk trods færre midler

Sidste sæson var miserabel for HAAS Formel 1-holdet, hvilket betyder, at de kommer til at mangle en stor del penge i 2020. Men de er optimistiske.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/1 2020 klokken 12:01

Günther Steiner erkender op til 2020-sæsonen, at HAAS F1 er mere presset end nogensinde før, når de kommer til start til 2020 sæsonen i Australien, men han nægter at lægge sig ned.

"Det er klart, at det vil få en betydning, at vi ikke har de TV-penge, som vi havde sidste år, men det betyder bare, at vi må være endnu mere effektive," kom det fra Steiner i at interview Italia Racing.

Ud over at der er langt færre penge i kassen i 2020, så har de også haft en udfordring over vinteren med at finde frem til, hvad det præcist var, der gik galt for holdet i 2019.

"Da vi kom med den store opdatering til Spaniens Grand Prix sidste år, var der ingen der turde sige, at der var noget galt," kom det fra ham.

"Det betød, at vi først forstod hvor stort problemet var flere løb senere, hvor der ikke rigtigt var nogen vej tilbage."

"Det er også svært at indrømme, at der er noget galt med bilen, når vi kører hurtigt i Spanien. Men det gør vi altid, så det er ikke det samme som at sige, at det så virker."

"Det har vi lært meget af, og vi mener vi er på rette vej til denne sæson," tilføjede Steiner.

"Som det ser ud nu, overholder vi fuldt ud vores tidsplan, hvilket får mig til at tro på, at vi er tilbage til, hvor vi var i 2018," sluttede en trods alt optimistisk Günther Steiner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari frustreret – er den nye bil elendig? Seneste nyt fra Holland »