‘Drive to Survive' sæson 2

Så er der godt nyt til alle Formel 1-fans, som trænger til et godt skud med motorsport direkte ind i årerne. Formel 1’s populære TV-serie kommer snart med sæson 2.

Australiens Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 23/1 2020 klokken 16:01

Formel 1 har altid været kendt som et lukket og hemmelighedsfuldt sted, hvor pengene kan drive et mindre land, playboys er omgivet af damer, og de klogeste hjerner indenfor ingeniørkundskaben folder sig ud.

Det blev der lavet om på inden sæsonstarten i 2019, da Formel 1, i samarbejde med den populære streamingtjeneste ‘Netflix’, valgte at lave serien ‘Drive to Survive’.

Serien tog seerne med helt ind bag kulissen i den ellers lukkede sport, hvor man fik lov til at opleve teamchefer, kørere og topchefer (næsten) helt uden filter.

Serien blev uhyre populær, og var også med til at lokke flere nye seere til TV-skærmen under løbsweekenderne, og flere tilskuere ud på banerne.

Nu er der gode nyheder til de mange fans af serien. ‘Drive to Survive’ sæson 2 vender nemlig tilbage allerede om én måneds tid.

Fredag d. 28 februar bliver sæson 2 tilgængelig på streamingtjenesten ‘Netflix’, hvor du bl.a. kan komme med ind bag kulissen under Tysklands Grand Prix, og opleve hvad der senere hen blev kåret til årtiets-løb.

Så der er for alvor lagt op til en god weekend under dynen med Netflix, inden sæsonen for alvor går i gang d. 15 marts i Australien.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi er ligeglad Kinas Formel 1 GP i fare for at blive aflyst »