Coronavirus: McLaren-medarbejder i bedring

Der findes også gode Formel 1-nyheder i disse kritiske tider: Den smittede McLaren-medarbejder er i bedring. I alt er 14 McLaren-medarbejdere i karantæne. McLaren takker de andre teams for støtten.

Mexicos GP 2019 . Copyright McLaren Racing - Steven Tee

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 16/3 2020 klokken 09:03

Den McLaren-medarbejder, som blev testet positiv for coronavirus, er i bedring. Det fortæller teamchef Zak Brown iht. det tyske nyhedsbureau dpa og focus.de.

"Jeg er glad for at kunne meddele, at vores teammedlem, som er blevet ramt af virussen, er i bedring og på vej til at komme sig. Symptomerne er væk. Også vores personale i karantæne har det også godt."

McLarens sportsdirektør Andreas Seidl udtaler: „Der skal lyde en stor tak til vores løbsdirektør Andrea Stella og hans hold, der frivilligt er blevet i Australien for at hjælpe vores medarbejdere, der befinder sig i karantæne.”

Seidl tilføjer: „De andre teams i paddock tilbød med det samme hjælp til at pakke vores garage og motorhome sammen. Uden vores 14 vigtigste medarbejdere var det selvfølgelig en udfordring."

Derfor er det glædeligt at se, at der findes en form for solidaritet inden for Formel 1: "Det er ånden i Formel 1 og motorsport, og det værdsætter vi virkelig meget!"

Andreas Seidl, teamchef for McLarenAndreas Seidl, teamchef for McLaren
Copyright BMF1


McLaren har på de sociale medier fået kæmpe anerkendelse for som de første at trække sig fra Australiens grandprix for at beskytte deres personales helbred.

McLarens hurtige konsekvente og professionelle beslutning kunne FIA og Liberty Media måske lære noget af.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari lukker I dag for 6 år siden: Kevins utrolige debut »