Audi bekræfter interesse

Nico Hülkenberg er bekræftet som en af de to kørere, der vil kører for Sauber/Audi efter denne sæson, mens det andet sæde fortsat står tomt uden et officielt navn. Men nu bekræfter Audi interessen, som alle har talt om længe.

Miamis GP . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/5 2024 klokken 15:05

Siden det blev officielt at Lewis Hamilton skifter til Ferrari efter denne sæson, hvilket efterlader Carlos Sainz Jr. uden et sæde i Formel 1, har mange peget på at Audi ville blive spanierens næste arbejdsgiver.

Men ingen af de to har ville bekræfte, at de skulle være i forhandlinger, til nu.

Overfor Motorsports.com udtaler Saubers Administrerende Direktør, Alessandro Alunni Bravi direkte, at de er interesseret i at få Sainz ombord i deres bil.

"Alle ved, at der er en ledig Top-Kører på markedet og det er Carlos Sainz Jr.," udtalte han.

"Jeg tror også, at de fleste gerne vil have ham på deres hold, da han har vist sig meget hurtig og meget moden, hvilket er nogle fantastiske egenskaber."

"Han vil være fantastisk til at udvikle holdet og bilen, samtidig med at han er yderst konstant og stærk i både kvalifikation og løb, og jeg mener at Ferrari har det nok bedste kører par lige nu," sluttede Bravi.

Om det indikerer at vi kan forvente en offentliggørelse af, at Sainz rykker til Audi efter denne sæson, meget snart, må tiden vise, men noget tyder på det, når Bravi melder så stærkt ud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bearman på standby Hvad skal der ske med Magnussen og Haas? »