Hvad skal der ske med Magnussen og Haas?

Kevin Magnussen har kontraktudløb efter 2024-sæsonen, og Haas har to ledige sæder at fylde ud. Så hvad er fremtidsudsigterne for de to parter?

Kevin Magnussen. Miami 2024 . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 12/5 2024 klokken 17:05

Kevin Magnussen kom til Haas i 2017, efter to sæsoner fyldt med tumult hos hhv. Renault og McLaren. Siden har samarbejdet mellem Magnussen og Haas været et interessant et af slagsen.

Der har været op og nedture gennem tiden. To sæsoner var der dækproblemer, en sæson med en amputeret Ferrari-motor, og nu leger Magnussen våbenskjold for Hülkenbergs pointhøst - med en potentiel karantæne hængende som en skygge over sig gennem 2024-sæsonen.

Magnussen har kontraktudløb efter 2024-sæsonen, og Hülkenberg har skrevet ny kontrakt med det kommende Audi-projekt.
Så hvorfor har Haas ikke kastet en frisk kontrakt efter danskeren endnu?

Magnussen er elsket i teamet, og han arbejder godt sammen med ledelsen og ingeniørerne. Det virker dog til, at danskeren har svært ved at finde fodfæste med den nye racer i 2024-sæsonen.

Uheldige straffe, deciderede mærkelige straffe, fejl fra Magnussen, og kørere der har blokeret for ham, har kostet dyrt i 2024-sæsonen. Både pointmæssigt, men også ryet
i sporten har lidt et lille hak.

For Magnussen er en dygtig kører, som nemt er på niveau med en ledig kører som Bottas. Magnussen fortjener at være i Formel 1, og han fortjener at blive hos Haas.
Kørermarkedet er bare overophedet lige nu, og der er mange talentfulde kørere, Haas kan plukke i og udenfor Formel 1.

Lige nu nævnes Magnussen, Oliver Bearman og Bottas til Haas-sæderne.

Sargeant ligner en færdig mand i Formel 1, så der vil Magnussen eller Bottas formentlig komme over, alt afhængig af, hvem Haas vælger. Sainz han ser selvskrevet ud hos “Audi”, medmindre han går efter performance, og ikke penge, for så tager han til Red Bull. Og så bliver Bottas med garanti hos “Audi”.

Hvordan hele kørerkabalen ender, det er uvist lidt endnu. Men det er spændende, hvordan kabalen ender.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Audi bekræfter interesse Haas sagsøger Steiner »