2 friske kørere til Mercedes i 2022?

Det forlyder at Mercedes ikke kun ser på at sætte George Russell i deres 2022, men at det andet sæde også er i spil, så der hverken vil være plads til Hamilton eller Bottas.

Toto Wolff . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/2 2021 klokken 08:02

I 2022 kommer der helt nye biler til Formel 1. Det bliver markant anderledes biler, der ud over nye hjulstørrelser på 18", vil få en markant anderledes aerodynamik.

Hele dette kæmpe skifte, der er noget større end da Formel 1 rykkede over til de nuværende hybridbiler med 1,6 liters turbomotorer, har fået topholdet Mercedes til at tænke situationen yderligere igennem og overveje at skifte begge kører.

George Russell er nærmest selvskrevet til det ene sæde, mens det længe har været formodningen, at Hamilton var mindst lige så selvskrevet til det andet sæde.

Efter Hamilton, for kort tid siden, fik en ny kontrakt med Mercedes, der løber blot et enkelt år, er der begyndt at florere rygter om, at 2021 vil blive hans sidste sæson i Formel 1, eller i hvert fald den sidste hos Mercedes.

Det bakkes om af, at holdchef Toto Wolff åbner op for at det er muligt at Esteban Ocon, der er tilknyttet Mercedes som juniorkører, kan komme til holdet.

Det betyder at Mercedes kan stå med to unge Herre, der begge har høstet en del erfaring i Formel 1, som deres line-up i 2022.

Dog skal Ocon vise meget mere, end det han gjorde hos Renault i 2020, hvis det skal lykkes for ham at lande det eftertragtede sæde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner til Mazepin: Idiot! Wolff nedtoner favoritrollen »