Wolff nedtoner favoritrollen

Hvis man skal tro Toto Wolff, så kan Red Bull og Aston Martin meget vel, vippe Mercedes af pinden i 2021, hvor han ikke selv ser sit hold som dominerende favoritter igen.

Toto Wolff . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/2 2021 klokken 09:02

Det er værd at bemærke, at Toto Wolff ikke ser Ferrari som de primære udfordre til at vippe Mercedes af pinden, mens det ikke overraskende er Red Bull der er den ene kandidat.

Wolff tror at det "nye" Aston Martin hold, med en sulten Sebastian Vettel i den ene bil, vil være holdet, sammen med Red Bull, der vil presse Mercedes mest.

Faktisk er han sikker på, at de to hold begge er en anelse stærkere end Mercedes i år, hvilket nok er en overdrivelse.

Det er især de nye aerodynamiske regler omkring gulvet, der får Mercedes chefen til at afgive favoritrollen.

"Vi har været nødsaget til at lave ret store ændringer på vores gulv, for at leve op til de nye regner," udtalte Wolff til Speedweek.

"Vi har bogstavligt været nød til at skære en stor del ud, som har været af meget stor betydning for vores bils aerodynamik," tilføjede han.

"Det har forceret os til at gentænke meget store dele af bilen, hvilket betyder at vi ikke kan udelukke, at Red Bull og Aston Martin har formået at finde frem til bedre løsninger," sluttede han.

Samtidig er DAS systemet, som Mercedes var de eneste der brugte i 2020, blevet forbudt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2 friske kørere til Mercedes i 2022? Lundgaard i overraskende F1-test »