Perez langt efter Verstappen

Perez fik på papiret, en rigtig fin start for sin nye arbejdsgiver, efter at have kørt sig op gennem feltet, efter en ringe kvalifikation. Men han var stadig markant langsommere end Verstappen.

Perez . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/4 2021 klokken 09:04

Perez blev dagens kører, da han omsatte en elendig kvalifikation i årets første løb, til en god pointgivende placering som nummer 5.

Men var det nu så godt som det så ud til?

Det korte svar er nej.

Der er ingen tvivl om, at Perez er en god kører og at han også fik det ud af sit første løb for Red Bull, som man havde håbet på, men han var langt fra Max Verstappens niveau.

Verstappen var snublende tæt på at sikre sig sejren i årets første løb, og havde det ikke været for en defekt racer, var den sejr nok også kommet i hus.

At Perez i en fuld funktionsdygtig Red Bull racer, ikke formåede at være bedre med, var ikke helt så godt, som det ellers så ud til.

Red Bull vil bruge den lange pause fra årets første løb, til det andet i Italien, til at få styr på hvad det egentlig var der gik galt med Verstappens racer og sikre sig, at det ikke sker igen.

Til trods for, at Mercedes siger at de ikke gav sig fuldt ud, må det være dårligt nyt for dem og vi kan forvente, at Red Bull igen vil stikke snuden helt frem og række ud efter sejren.

Perez har nu lidt mere erfaring med den specielle Red Bull racer og forventes at levere et markant bedre resultat, til fordel for konstruktørkampen, men det er fortsat Verstappen alle forventer vil være manden, der udfordre Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen tabte meget tid Ingen kontakt mellem Russell og Hamilton »