Officielt: Alonso tager mindst et år mere

Fernando Alonso fik i år come back til Formel 1, hvor han indgik en aftale med Alpine. Den oprindelige kontrakt var på 2 år, hvor år to var en option, som begge parter kunne trække sig ud af. Det har de så ikke gjort.

Østrigs Grand Prix 2021 . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/8 2021 klokken 12:08

Alpine, det tidligere Renault hold, red., har valgt at vise deres taknemmelighed for at have fået Fernando Alonso tilbage til holdet, ved at bekræfte at spanieren får mindst et år mere med holdet.

Den nu 40 år gamle Alonso, har vist sig, stadig at have det der skal til for at være med i Formel 1, hvorfor det var naturligt at forlænge kontrakten med ham, lyder det blandt andet i pressemeddelelsen.

Mens Alpine Akademi kørerne står i kø, med deres ungdom og vovemod, her blandt danske Christian Lundgaard, vælger Alpine således at holde den "voksne" Alonso i bilen.

Der er ingen tvivl om, at Alonso stadig er en snu ræv på banen, hvilket vi senest så i Ungarn, da han over flere omgange formåede at holde Lewis Hamilton bag sig, til trods for at der ikke var tvivl om at Hamilton og hans Mercedes, var markant hurtigere end Alonso og Alpine.

Samtidig bringer han stor teknisk viden til holdet, som den unge Ocon har svært ved at hamle op med, hvilket i sidste ende har givet Alonso mindst et år mere i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Løbsoptakt Netflix Schumacher-trailer »