Mercedes nedtur

Mercedes Chef, Toto Wolff, udtalte efter Brasiliens Formel 1 Grand Prix, at det var den værste weekend for holdet i 13 år. Faktisk kunne han ikke huske noget værre, efter Russell måtte udgå med motor problemer og Hamilton bare faldt længere og længere bagud.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/11 2023 klokken 09:11

Toto Wolff mener ikke, at det er let af være ham for tiden.

Efter en meget opløftende weekend i Mexico, kom Mercedes til Brasilien, med store forventninger til at de kunne gentage deres succes fra sidste år, hvor de lykkedes med at vinde, det der viste sig at blive deres eneste sejr i 2022 og seneste sejr.

Men Brasilien endte som et marridt for Wolff og hele holdet, med en bil de ikke forstod og resultater der var langt fra det forventede.

Især bilens forbrug af dæk, viste sig at være helt katastrofal, hvilket ellers var noget af det, som de selv mente at de havde fået styr på.

Det var faktisk kun HAAS der havde dårligere dækforbrug end Mercedes, hvilket ikke lige er dem som de selv ønsker at sammenligne sig med.

"Det er den værste løbsweekend vi har haft i 13 år," udtalte Wolff efter løbet.

"Men det bekræfter os i, at vi skal gøre tingene fundamentalt anderledes, hvilket vil blive afspejlet i vores bil til næste år," tilføjede en meget træt Wolff.

"Vi har et stærkt hold, men det vi viste i dag, var på ingen måde stærkt. Vi var simpelthen ingen steder i dag og det var meget skuffende," sluttede han.

Ny teknisk ledelse, skal være med til at få Mercedes tilbage på rette køl.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP: Løbsresumé BMF1.dk's Power Rating: Brasiliens GP »