Haas er tilfredse med begge kørere

Haas har oplevet op- og nedture i løbet af 2023-sæsonen, men alligevel er Günther glad for begge sine kørere. Nu det på, der snart er en kontrakt på vej til dem begge.

Nico Hülkenberg. Australiens GP 2023 . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 1/7 2023 klokken 19:07

Haas står uden kørere i 2024, som det er lige nu. Teamet står i den specielle situation, hvor Hülkenberg har kontraktudløb på sin et-årige kontrakt og Kevin har kontraktudløb på sin to-årige kontrakt.

Günther Steiner er blevet bombarderet med kører-spørgsmål på det seneste, og det er også, det der sker, da BMF1.dk møder italieneren efter sprintkvalifikationen i dag.

Günther spørges nemlig om kørersituationen for Haas-teamet, og specifikt; er teamet tættere på en kontrakt med Nico Hülkenberg.

“Vi er meget glade for kørerne i øjeblikket, og vi har ikke travlt med en kontrakt.”

“Men vi vil gøre det, så hurtigt som muligt, så I behøver ikke spørge hele tiden,” siger han med sit sædvanlige smil på læben.

Steiner udtaler, teamet og de to kørerne ikke har så mange snakke, de skal lave. Så det ser ud til, at teamet er enige med begge kørere om at fortsætte, men at der skal en mindre forhandling på plads, før de skriver under.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Derfor vinkede Haas farvel til podiet Flot indsats fra Vesti »