Game over for Bottas hos Mercedes?

George Russell bliver ikke præsenteret som næste den nye Mercedes-kører næste år i denne uge på Silverstone. Men det er alligevel game over for finske Valtteri Bottas, hvis man spørger den finske racerkører Toni Vilander.

Frankrigs Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 13/7 2021 klokken 18:07

Selv om vi ikke skal vente, at George Russell præsenteres hos Mercedes i denne uge på Silverstone, bliver Bottas erstattet med den unge brite til næste år.

Det mener den finske racerkører Toni Vilander at vide i en samtale med den finske tv-kanal MTV (ikke musikkanalen fra 80’erne og 90’erne).

Mercedes har angiveligt valgt ikke at melde offentligt ud omkring kørerskifter, da der fortsat er 14 løb tilbage I sæsonen, og Bottas stadig skal bevise, at han kan levere varen.

Men det er dog kun et spørgsmål om tid, før den finske kører får en fyreseddel og bliver erstattet af Russell.

George Russell fra Williams. Portugals Grand Prix 2021George Russell fra Williams. Portugals Grand Prix 2021
Copyright Williams F1


Til F1’s podcast F1 Nation siger den 23-årige Russell, at der ikke vil blive meldt noget officielt ud i forbindelse med det britiske grandprix.

Tværtimod udtaler Russell, at intet er sikkert.

”Hvad angår min plads næste år, så er der endnu ikke underskrevet noget, og der bliver heller ikke meddelt noget på Silverstone. Så meget kan jeg sige.”

Til gengæld leger George Russell lidt med tanken om at skifte til Red Bull, hvis skiftet til Mercedes alligevel skulle gå i vasken:

"Jeg er altid åben for nye tilbud. Jeg er ikke typen, der smækker med døren. Hvis nogen vil invitere mig til en samtale [om en kontrakt], så ville jeg aldrig sige nej. Man ved aldrig, hvad fremtiden bringer.“

Helmut Marko hos Red Bull har tidligere udtalt, at man gerne ville tale med George Russell, hvis han skulle være interesseret.

Russell hos MercedesRussell hos Mercedes
Copyright Mercedes


Med andre ord fortæller George Russell indirekte Toto Wolff, at hvis han ikke bliver ansat hos Mercedes næste år, så kan han være væk fra Mercedes for altid og eventuelt køre for konkurrenterne.

Det ville så være game over for Toto Wolff.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sandt og falsk om sprintløbet Lundgaard: Nyt løbsformat en fordel for mig »