Englands GP: Vejrudsigten

Det forlyder, at sommeren i England, er en af de smukkeste i verdenen, de to dage den varer! I den kommende weekend, er der meget der tyder på, at vi vil se en del af den Engelske sommer, efter at have oplevet en del regn i de seneste løb.

Englands GP Ferrari . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/7 2023 klokken 08:07

Vejret i England, er ofte til den våde side, men om det er klimaforandringer eller blot held, så har de seneste sæsoners Formel 1 løb, på den legendariske Silverstone-bane, ikke langt fra London, været afviklet i bagende varme.

I år bliver det ikke helt så varmt, men rigtigt vådt, ser det ikke ud til at blive.

Fredag Her venter der sig en suer lækker og behagelig dag til kørere og tilskuere, når vejrudsigten lover 26 graders varme, høj sol og en let brise, til at sikre at det ikke bliver alt for varmt.

Lørdag Lørdagen ser dog ud til at få lidt vand, bare for lige at sætte en streg under at vi er i England. Størst chance for regn, er lige omkring kvalifikationen, hvor der samtidig varsles om lyn og torden. Temperaturen falder en enkelt grad, til 25 grader og vinden tiltager en anelse.

Søndag Løbsdagen ser lige nu, ud til at holde tørt, men temperaturen falder til 21 grader, hvilket kan hjælpe især Ferrari, der stadig ser ud til at virke bedst, når det er lidt køligt. Vinden forventes at blive som lørdag, så en middel vind.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: Vejrudsigten Ungarns GP: Vejrudsigten »